ponniilove

Alla inlägg den 28 juli 2012

Är på väg hem från typ Skövde nu. Annas brors son har fyllt 20 så vi skulle typ dit o fira. Inte super kul eftersom att jag inte känner dom typ. Sitter mest där och är tyst och lyssnar vad dom vuxna pratar om. Men lite häst snack blev det som vanligt när jag är med ;)
Jaop nu ska jag lösa lite sudoku!

Av sofie & Maja Löf & Larsson - 28 juli 2012 14:46

Ja Igår så skulle jag och lina rida och bada med hästarna på korseberg.
Vi skrittade dit och fick till slut i hästarn efter en liten stund.
Hästarna plaskade med framhovarna i vattnet och vi hade fått ut dom en bit. Vill bara på peka också att det var en barn familj där när vi kom och dom satte sig på berget och kollade för dom hade aldrig sett en häst bada. Men iaf då när vi var i vattnet kommer det en gubbjvel ut från skogen och skriker på oss att vi ska dra åt helvete typ! Han skrek massa dumma saker och skrek att det är barn som ska bada där och inte hästar. Och då liten innan så hade det kommit fyra män som skulle bada men dom verkade inte störa sig på att vi badade. Och gubben hade ingen hund med sig och han skulle inte bada! Männen som stod på stranden såg också helt chockade ut när gubben kom och skrek. Gubben var värsta pedofilen för han stod kvar och stirrade på oss när vi satte på oss kläderna igen. Vi började rida till baks till stallet och visste inte om vi skulle skratta eller gråta!
Men när vi red på väg hem så tänkte vi att vi skulle rida till ett annat ställe vid golf banan som lina visste om. Vägen ut till golfbanan var jätte lång när man red. Och så skulle såklart witchess BAJSA på golfbanan då får vi ännu mer skäll av en annan gubbe, han sa bland annat att vi skulle ha med påsar och ta upp bajset i. Men jag hoppade av och puttade upp bajset mot ett träd med skon. När vi kom till vägen där vi skulle rida in så står det en ridning förbjuden skylt och jag och lina kände då att vi inte orkade få mer skäll så vi häkte hemmåt. Allt detta tog ju ett tag så klara och Pia som var i stallet blev oroliga och Anna hemma också.., ooups!

Oj vad långt detta blev, fattar om ni inte orkar läsa allt ;) bloggar detta från mobilen så sorry för stavfel ;)
/Sofie

Presentation

Fråga mig

32 besvarade frågor

Omröstning

Om vi bytte bloggportal, vart skulle DU vilja se oss?
 Bloggplatsen.se
 Blogg.se
 Nattstad.se

Sök i bloggen

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards